Τομείς Εξειδίκευσης

Παρέχουμε πλήρη, ποιοτική και εξειδικευμένη δικαστική και εξώδικη-συμβουλευτική υποστήριξη στους πελάτες μας. Η εμπειρία και η γνώση των στελεχών της Δικηγορικής Εταιρείας δίνουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε με πληρότητα στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

Αστικό Δίκαιο

Έχουμε αντιμετωπίσει αποτελεσματικά μερικές σύνθετες υποθέσεις αστικής φύσεως ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων, παρέχοντας υπηρεσίες τόσο επ’ ακροατηρίω όσο και συμβουλευτικής φύσεως.

Εμπορικό & Εταιρικό Δίκαιο

Εξειδικευόμαστε σε ζητήματα εταιρικής διακυβέρνησης, στο σχηματισμό και μετασχηματισμό των εταιρειών επιλέγοντας την κατάλληλη ανά περίπτωση μορφή νομικής οντότητας, στις εξαγορές εταιρειών καθώς και την κατάρτιση εμπορικών συμβάσεων.

Δημόσιο & Διοικητικό Δίκαιο

Παρέχουμε τις νομικές μας υπηρεσίες σε πάσης φύσεως νομικά ζητήματα που προκύπτουν ενώπιον των Διοικητικών Αρχών, και των Τακτικών Διοικητικών Δικαστηρίων.

Κληρονομικό Δίκαιο

Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, δικαστικές και εξωδικαστικές, σε θέματα κληρονομικού δικαίου, όπως ανάκληση διαθηκών, αγωγές κληρονομικής περιουσίας, καταπιστεύματα, κληροδοσίες, ενημέρωση για σύνταξη διαθηκών, δημοσίευση διαθηκών, άδεια αποποίησης, έκδοση κληρονομητηρίου.

Οικογενειακό Δίκαιο

Εξειδικευόμαστε σε ζητήματα επιμέλειας τέκνων, διατροφής, μετοίκησης, σύμβασης της Χάγης για θέματα της διεθνούς απαγωγής παιδιών, διαζυγίων με αντιδικία, λόγω διάστασης, συναινετικών, διεκδίκηση των αποκτημάτων κατά τη διάρκεια του γάμου.

Ακίνητα, Αγοραπωλησίες, Έλεγχος Τίτλων, Μισθώσεις

Διαθέτουμε σημαντική εμπειρία στον τομέα των ακινήτων, με μακρά παράδοση στην παροχή νομικών συμβουλών και την εκπροσώπηση σε θέματα αγοραπωλησιών, μισθώσεων, ανάπτυξης και χρηματοδότησης επενδύσεων σε ακίνητα.

Παρένθετη Μητρότητα

Έχουμε χειριστεί επιτυχώς υποθέσεις παρένθετης μητρότητας. Όταν έχει κριθεί ιατρικώς αδύνατη η απόκτηση τέκνου φυσιολογικά, η ιατρική επιστήμη και ο νόμος έρχονται να δώσουν τη λύση. Η γυναίκα που θα διαγνωστεί ότι αδυνατεί να αποκτήσει παιδί μπορεί μέσω μιας παρένθετης μητέρας, και κατόπιν χορήγησης σχετικής άδειας από το αρμόδιο Δικαστήριο, να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Ιατρικό Δίκαιο

Διαθέτουμε ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα του ιατρικού δικαίου παρέχοντας υπηρεσίες σε ιατρούς και ασθενείς σε ζητήματα ιατρικής αμέλειας.

Αυτοκίνητα – Τροχαία Ατυχήματα

Αναλαμβάνουμε να διεκδικήσουμε, εξωδικαστικώς και δικαστικώς, αποζημίωση για τις υλικές ζημίες, την ηθική βλάβη, τα διαφυγόντα κέρδη, τις σωματικές βλάβες ή την ψυχική οδύνη από θάνατο που προκλήθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Συνταξιοδοτικό Δίκαιο

Αναλαμβάνουμε τη νομική καθοδήγηση ως προς τη δυνατότητα συνταξιοδότησης, την κατάθεση αίτησης, και τη διεκπεραίωση της συνταξιοδοτικής διαδικασίας.

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτέλεσης

Τυγχάνουμε ιδιαίτερα έμπειροι σε θέματα της αναγκαστικής εκτέλεσης, όπως ανακοπές και αιτήσεις αναστολών κατά διαταγών πληρωμής από κάθε αιτία, ανακοπές κατά εκθέσεων κατάσχεσης κινητής και ακίνητης περιουσίας, ανακοπές και αιτήσεις αναστολών κατά διαταγών απόδοσης της χρήσης μισθίου και διαταγών πληρωμής μισθωμάτων, ανακοπές κατά δηλώσεων συνέχισης πλειστηριασμού και αναγγελιών, κατασχέσεις εις χείρας τρίτων.

Ληξιπρόθεσμες Απαιτήσεις

Αναλαμβάνουμε την είσπραξη ανεξόφλητων και επισφαλών απαιτήσεων μεταξύ εμπόρων και επιχειρήσεων.

Call Now Button